Hur man publicerar blogginlägg på Twitter och Facebook automatiskt

Jag är bekväm av mig, därför vill jag att bloggandet ska vara så enkelt som möjligt. När jag klickar på knappen Publicera, vill jag att blogginlägget automatiskt ska publiceras på Twitter och Facebook.

Som tur är, har jag hittat sådana plugins till WordPress, som dessutom gör det på ett snyggt sätt: Simple Facebook Connect och Simple Twitter Connect. Låt dig inte luras av namnen, pluginen kan göra nästan allt.

En fördel med just dessa plugins är att de guidar dig till att skapa ”appar” hos både Facebook och Twitter, vilket bland annat gör att det står att inlägget publicerades ”via Apprikos” (eller vad din app kallas).

Så här kommer det se ut:

Du kan också låta dina besökare exempelvis kommentera på inläggen via Facebook och lägga in de officiella Like– och Tweet-knapparna.