2 reaktioner till “Introduktion till Git”

    1. Först och främst rekommenderar jag vilken form av versionshantering som helst — det är steg 1. För enmansprojekt tjänar man nog inte så mycket på Git eller Mercurial istället för Subversion, men de är något snabbare och du slipper ha en repository-server (de kan jobba lokalt i en undermapp till projektet).

      Ärligt talat så är det mycket hype kring Git (och i viss mån Mercurial), och Subversion har fungerat bra för stora projekt i många år. En fördel med Git/Mercurial är att varje projektmedlem har ett eget lokalt repository där man enkelt kan skapa branches för att testa och utveckla nya funktioner och sedan skicka över sina förändringar till ett centralt repository som alla andra hämtar från.

      Jag är dock ingen expert, och du kan nog höra med Jonas Arnklint om du vill lära dig mer.

Kommentarer inaktiverade.