The Cloud Host

På diskussionsforumet PHPportalen för några månader sedan:

Stötte nyligen på ett mycket billigt webhotell (http://thecloudhost.se/) som erbjuder webhotell från 99:-/år. Detta verkar skrämmande lågt, finns det några nackdelar med webhotellet? Om man läser texterna på webbsidan, verkar i varej fall det tekniska mycket lovande. Är det någon som har erfarenhet av dessa?

I marknadsföringen:

En annan bidragande orsak till att vi kan hålla priserna så låga som vi gör, beror på att vi hyr hårdvaran i form av servrar, programvara och nätverksutrustning av HostDime. HostDime är ett engelskt hostingföretag och de har sin utrustning placerad hos Blue Square datacenter i Berkshire och Milton Keynes, cirka tre mil utanför London.

Nu på thecloudhost.se:

Thecloudhost.se har fått en total servercrash med flera hårddiskar totalförstörda.

Även backup diskar har gått sönder och att återfå backuperna är nästintill omöjligt. Vi återkommer med mer information snarast och gör vårt bästa för att återfå backuper/filer.

Mvh Thecloudhost.se